22.08.15

Suvikõrvitsa-kanakotletid


Suvikõrvits ja kookos maitsevad kanaga vist kõikides kombinatsioonides ning ka siin on nad täiesti omal kohal. Kotletid jäävad mahlased ning tänu blenderdamisele hõrgu ühtlase tekstuuriga. Kes soovib, võib sama retsepti ka hakklihamasinaga proovida, lastes suvikõrvitsa ja kana kõige pealt masinast läbi ning seejärel ülejäänud ainetega segades. Kes soovib krehvtisemat maitset, võiks kindlasti lisada ka veidi tšillipulbrit. 




Suvikõrvitsa-kanakotletid 

kolmele
  • 200 g kanafileed 
  • 1 keskmine suvikõrvits
  • 1 dl kookoskoort või rammusat kookospiima
  • soola
  • pipart
  • soovi korral veidi tšillipulbrit
  • 1 muna
  • praadimiseks õli

Tükelda suvikõrvits ja kanafilee blenderisse. Lisa kookoskoor ning blenderda ühtlaseks. Kui aparaadil on, kasuta pulse-režiimi. Klopi muna kausis lahti ning sega taignasse. Maitsesta soola ja pipra ning soovi korral ka tšillipulbriga. 

Vormi väikesed kotletid ning prae madalal kuumusel kotletid valmis. Kuna tainas jahu ei sisalda, tuleks neid ettevaatlikult ümber pöörata, ootades spaatliga ründamist kuni üks külg on korralikult küps enne. Serveeri värske salati ja riisiga. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar