17.3.20

Peedi-kikerherne panniroog


Ahoi, kõik kaaskodusistujad! Jõudu ja jaksu meile. Pikka juttu täna ei tule, lugege parem raamatuid ja uurige online kursuste kohta - parim aeg enda täiendamiseks. Ja kui tundub, et ikka sügeleb õue rahva sekka, siis mõelge kui hea, et see kõik suvel ilusa ilmaga ei juhtunud.


Siin üks lihtne panniroog, mis hoiab kõhu täis ning per capita tuleb ka päris rahakotisõbralik. Kui sul aega on, siis keeda peedid (ja miks mitte ka kikerherned) ise.





Peedi-kikerherne panniroog

  • 2 sibulat
  • 3-4 keskmist porgandit
  • 300 g keedetud peeti
  • 400 g konserv kikerherneid
  • 100 g beebispinatit
  • soola
  • pipart
  • 1 tl vürtsköömneid
  • 1 tl tšillihelbeid 
  • õli praadimiseks 


Koori ja haki sibul ning prae rasvaines mõni minut. Lisa ka soola, et sibul kõrbema ei läheks. Haki porgand ja peet, loputa ja nõruta kikerherned. Viska pannile porgandikuubikud ja vürtsköömned ning prae mõni minut. Lisa ka 1 dl vett ning hauta, kuni vedelik on aurustunud. Lisa ka peedikuubikud, kikerherned ning maitsesta soola-pipraga. Soovi korra lisa ka tšillihelbeid. Kui pannitäis on läbi kuumutatud, lisa ka spinat, sega läbi ning võta pann tulelt. Nii ei närtsi spinat kuumuse mõjul enne lauale jõudmist ära.


Kõrvale paku näiteks keedetud või aurutatud tatart või lihtsalt paar kääru head leiba. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar